Jackapoo Tina, den ubestridte sjarmør❤️

Første innlegg om våre hunder er «Chihuahua jenta vår fra Spania«. Der finner du mer om Nana, Tina´s store lillesøster. Dette avsnittet er viet Tina vår herlige Jackapoo jente som er vår ubestridte sjarmør.

Tina, Jackapoo, tyv og sjarmør om hverandre.
Tina en sjarmør av en hund. Kort sagt en nydelig Jackapoo.

Tina er vår lille gatemix og gode ide. Hun er født oktober 2018. Etter et kort opphold på Finn.no slo vår spontanitet til for endte gang. Denne gangen i form av et lite firbeint vesen som så aldeles fantastisk nydelig ut. I første omgang var hun solgt til noen andre, og vi slo henne fra oss. Etter noen dager fikk vi beskjed om at kjøperne hadde trukket seg og at hun var vår om vi fortsatt ville ha henne. Et rungende klart JAAA, og vips vi hadde kjøpt verdens vakreste valp usett på finn.no.

Hun kom til oss samme år ved juletider. Et svar lite nøste som fortryllet de fleste. Valper er som valper er, og Tina var ikke noe unntak. Det gikk fra søt liten valp til troll med horn på rekord tid.  Vi var i lange perioder veldig usikre på hva vi hadde gjort, og lovet oss selv å aldri handle usett noe mer.

Ole Høiland eller Gjest Baardsen

Fra søtt lite nøste til ……

Vi erfarte ganske raskt at et liv med Tina ikke ville bli kjedelig. Hun presenterte tidlig en spennende, men også utfordrende personlighet.

Denne lille Jackapoo har vunnet våre hjerter. Tina er en hund av de sjeldne med stor personlighet.
Tina er vakker Jackapoo. En hund med stor personlighet. Her 3 måneder.

Hun er den ubestridte tyv. Alle tyvenrienen har klare målsetninger. Hun stjeler alltid ting for å oppnå noe. Da hun var tre måneder tror vi det var av medfødt uvane og idag stjeler hun fordi hun ønsker å ha noe eller at hun vil at noe skal gjøres.

En sjarmør av en Jackapoo. Siste kupp, en svar and.
Tina, en kreativ sjarmør og god herlig Jackapoo. Her 5 måneder.

Det kan dermed sies at hun er tyv med større intelligens enn Egon Olsen fra Olsenbanden, en kreativitet på høyde med Ole Høiland, en kjent norsk mestertyv fra 1800 tallet, og en smidighet som Gjest Bårdsen, Norges mest kjente rømling.

Gjest Baardsen og Ole Høiland
Gjest Baardsen og Ole Høiland

Vi forsto også tidelig at Tina the Jackapoo kom til å bli ganske verbal. Bjeffing jobber vi med hele tiden. Hun er nå 1.5 år og blitt ganske flink. Det hender hun glemmer seg, men gir seg oftere og oftere etter tilsnakk. Den andre siden av verbal er mer gøyal og morsom. Hun til tider prater. Har et bredt repertoar av lyder, som hun setter sammen og bruker.

Tina vår herlige sjarmør.
Tina sjarmør, herlig hund som har mye i si.

Vi har aldri kjedelige dager sammen med Tina, vår lille store Jackapoo. En personlighet av de sjeldne ❤️

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *